Havliveien 4 4634 Kristiansand
Send e-post til barnehagelærer
Barnehagelærer
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Fra mandag morgen 19 juni vil parkeringsmønstre endres til barnehagen og skolen.

Foreldre MÅ bruke den offentlige parkeringsplassene i svingen opp til prestekrageveien

Vi henstille til dere foreldre som har anledning om å gå eller sykle til barnehagen.

Tema: Oppstart og utvidelse av barnehagen

Sted: Havlimyra barnehage

Tidspunkt: 21 juni kl 19.00

Velkommen!

Endelig var dagen kommet. O barna har lenge ventet på at det skulle bli deres tur til å overnatte i barnehagen. Kvelden startet med at barna viste cirkus show for foreldre og søsken, og fikk utdelt perm og innrammet tegning som en markering på at barnehage tida snart er over.

Vi tok farvel med mamma og pappa før vi endelig kunne rigge oss klar med soveposer og kosedyr, mens Ninas hjemmelagde pizza stekte på kjøkkenet. Sultne etter Cirkus opptredenen, satt vi  oss og koste oss med fredagspizza sammen med vennene våre som vi kjenner så godt.

Mette og gode var det klart for litt lek og kino på storskjerm. Vi fikk servert popkorn da vi så film. Noen av barna ville legge seg før filmen var slutt, andre ville heller leke og noen så filmen helt ferdig. Etter filmen var det tid for å skifte til natt tøy og pusse tenner. Vi leste litt og så sovnet barna en etter en. Det tok en time før det var helt stille i leiren, men da sov barna godt. De fleste hadde et godt sovehjerte og fikk mange timer søvn. Noen våknet litt før de andre, og de som sov lengst fikk nesten 11 timers søvn. Tusen takk til dere foreldre som passet på de som hadde våknet slik at de andre fikk sove mer.

Vi samlet oss rundt et  nydelig frokostbord klokka åtte og fikk is til dessert. Barna lekte  litt mer med kosedyrene sine før de ble hentet i nitiden. Tusen takk for en minnerik markering, vi kommer til å savne dere masse og kommer  aldri til å glemme dere. Tusen hjertelig  takk til dere foreldre som stilte opp for å gjøre overnattingen mulig, dere har vært med på å gi barna en minnerik opplevelse som de kommer til å huske i lang tid fremover.

28 av plassene blir for barn mellom ett og tre år, mens det blir 18 plasser for de eldste barna. De nye barnehageplassene kommer i et moderne modulbygg der dagens parkeringsplass ved barnehagen ligger. Det blir laget ny parkeringsplass på andre siden av veien. De barna som allerede går her fortsetter på sine baser i hovedbygget.

Nå lanserer Bufdir nettstedet foreldrehverdag.no der foreldre kan finne faglig kvalitetssikret informasjon om hvordan dere kan forstå barnet deres bedre. Målet er å gi foreldre inspirasjon, tro på egen omsorgsevne og bidra til å styrke samspillet i hverdagen. Nettstedet tar utgangspunkt i det anerkjente veiledningsprogrammet ICDP (International Child Development Program) og er utviklet i samarbeid med fagfolk.