topLogoSpacer

Havlimyra barnehage
Publisert: 21.01.2013 skrevet av: Yvonne Hansen

picture

Havlimyra barnehage åpnet i desember 2009. Den er en del av Havlimyra oppvekstsenter som også består av ungdomsskole og flerbrukshall i den nye og spennende bydelen på Justneshalvøya.

Vi er en basebarnehage med plass til 100 barn i alderen 0 - 6 år. Den er inndelt i 6 baser som igjen er delt i to, Havsia og Lisia, 50 barn i hver.

Det er et spennende bygg, og en stor og flott utelekeplass som inviterer til variert lek og spennende utfordringer.

Inne har 50 barn felles lekeareal, garderobe og stellerom. Barna har stor frihet til medvirkning, de kan velge hvem de vil være med, hvor de vil leke og hva de vil gjøre. De har lik tilgang på leker, utstyr og voksne.

Havlimyra barnehage

Et godt sted og være

-et godt sted å lære.

Verdier for livet

Besøk av brannbilen mandag 6 oktober-2014
Publisert: 06.10.2014 skrevet av: Charlotte

Det var stor stas da brannbilen kom på besøk i barnehagen. Barna fikk sitte i brannbilen, prøve hjelm og spyle med brannslangen. Brannbilen satt på sirene og blålys da de kjørte fra barnehagen.

picture

.